Snelcursus

Snelcursus in Het Mineraal

Turbozwemles in de herfstvakantie 

In de herfstvakantie bieden wij de mogelijkheid om elke dag zwemlessen te volgen op je eigen zwemniveau. Het voordeel van deze turbolessen is dat je veel leert en weinig hoeft te herhalen. Zo haal je eerder je diploma of kom je na de vakantie in een groepje met een hoger zwemniveau.

Bij de turbolessen werken wij met onze unieke individuele aanpak: maximaal 4 kinderen per docent. Ook is privéles mogelijk. Samen met u stellen wij een individueel lesschema samen, rekening houdend met uw wensen en mogelijkheden.

De turbo lessen zijn in plaats van een snelcursus, het voordeel is dat er veel meer op de individuele wensen van u, als klant ingespeeld kan worden.

  • 1 of meerdere dagen extra zwemles in de herfstvakantie
  • 1 of meer uren achter elkaar les
  • privéles of groepje of een combinatie hiervan
  • zowel voor beginners als voor gevorderde zwemmers voor het ABC diploma
    is er een passende les

Het Mineraal organiseert verschillende snelcursussen. In schoolvakanties, in de weekenden of doordeweeks door meerdere keren te komen zwemmen. De kracht van een snelcursus is om in korte tijd te leren zwemmen. De lessen zijn langer dan normaal waardoor je kind meer tijd heeft om nieuwe vaardigheden te leren. En bij meerdere keren in de week zwemmen is er minder tijd nodig om de stof te herhalen. Het rendement van de lessen is dan hoger.

De deelnemende kinderen zullen tijdens een snelcursus grote sprongen vooruit maken. Onze ervaring is dat kinderen het leuk vinden om een deel van de dag met andere kinderen in een vast groepje te oefenen voor het diploma. Tussendoor is er een kleine pauze om wat te eten en drinken waarna we de draad weer oppakken.
Wij geven bij deelname altijd een voedingsadvies, opgesteld door een diëtiste.


Leren zwemmen in de vakantie!

afzwemmen1

Deze snelcursussen zijn bestemd voor:

  • voor beginnende zwemmers die niet bang zijn voor water (leeftijd vanaf 5 jaar)
  • voor gevorderde zwemmers op weg naar het A, B of C diploma

Ook tijdens de snelcursus werken wij met onze unieke individuele aanpak: maximaal 4 kinderen per docent.


Meld je snel aan!

Naar startpagina >>